17-годишна ученичка беше изнасилена три пъти от различни похитители – само за един час, съобщи британската полиция. Тя разпространи кадри, призовавайки за съдействие. Младото момиче е било нападнато в източната част на столицата Лондон, след като е излязло от дискотеката и е тръгнало да се прибира у дома, посочиха силите за сигурност.

Първото сексуално нападение е извършено пет минути преди полунощ, след като ученичката се разделила със своите приятели. До 00:55 часа е била изнасилена още два пъти.

Британската полиция издирва няколко лица. При последното брутално сексуално нападение е възможно мъжете да са били двама. Младото момиче е било забелязано да лежи на земята, след което е повикана и полицията от местен жител.

Полицията в Лондон обяви, че ученичката може да е била дрогирана, правят се токсикологични тестове. Един от разследващите детективи посочи, че случилото се е ужасяващо сексуално нападение над млад човек, който просто се е прибирал у дома.

Силите за сигурност разпространиха снимки на двама от нападателите, заснети от охранителни камери. Те помолиха всеки, който ги разпознае, да се свърже с тях.

На няколко места в района на нападенията са намерени дрехи на момичето. Те ще бъдат използвани като доказателства от полицията.