В Англия учителка изневери на съпруга си със затворник и отиде в затвора за четири месеца, съобщава Daily Mail.

През 2017 г. съпругът на 36-годишната Мелиса Фрост, която преподавала в затвора, започнал да я подозира в изневяра. Той вярвал, че жена му може да има афера с пазач от затвора. Скоро той намерил секретната SIM карта на жена си за телефона, където тя поддържала кореспонденцията си със затворника. Сред 107-те съобщения имало декларации за любов и обсъждане на планове за съвместното им бъдеще.

Съпругът съобщил за инцидента на заместник-управителя на затвора, където е работила съпругата му. През декември същата година започнало разследване. По време на разпита Фрост признала, че от юли е имала романтична връзка със затворник, който е осъден на пет години и четири месеца за палежи. Според нея те си позволявали целувки и прегръдки, но не влизали в интимни отношения.

Разследващите откриха доказателства, че затворникът е разговарял с Фрост по телефона, когато е получил разрешение да извършва лични разговори. Според разпечатки от мобилния й телефон, двойката е планирала да се срещне, след като нарушителят е освободен. Отбелязва се, че по време на кореспонденцията си Фрост е имала труден период в брака.

Британката престанала да работи като учителка, намерила друга работа и влязла в нова връзка. След процеса Фрост бе осъдена на четири месеца затвор за неподходящо поведение на работното място.

Превод: БЛИЦ