Известният американски уфолог Емери Смит разкри цялата ужасяваща истина за извънземните и действията им на Земята. В интервю за телевизионен канал той споделя, че в момента извънземните най-спокойно си работят в една от американските военни бази и провеждат страшни опити над хора.

Мъжът твърди, че по време на службата си в американските военновъздушни сили е видял с очите си как съществата са умъртвили 3 000 души. По незнайни причини той се е озовал в тайна база, която е известна на американското правителство. Там всички процеси се ръководели от извънземни. Пришълците провеждали биологични експерименти върху хора, на които гледали като на лабораторни мишки.
 
Смит смята, че извънземните същества искат да променят кардинално нашия свят. Те не спирали да пътешестват, като за целта не се нуждаели от космически кораби. Те просто пронизвали пространството и времето. Процесът наподобявал проникването на светлина в затворено помещение, след което хуманоидът се уплътнявал.
 
Телата на извънземните наподобявали човешките. Космическите им кораби пък можели да сменят формата и структурата си. Смит добавя, че колкото и да се стремят, военните няма да имат възможност да засекат техен кораб.
 
Уфологът добавя, че тайната лаборатория на извънземните е от няколко хиляди десетилетия, а извънземните изобщо не смятат да искат разрешение от хората за извършването на една или друга дейност.