Скоро Крим, който мина в ръцете на Русия, ще се върне към Украйна. Такава прогноза направи украинският астропсихологът Ирина Звягина.

В подкрепа на думите си тя обърна внимание на астро картата за гласуване на решението за окупацията на Крим от Държавната дума на Руската федерация през 2014 г.

„Картата е изключително интересна. Това е новолуние на Хирон в Риби. Юпитер квадрат с Уран е аспект на „нагло“ разширяване (искам и мога) и аспекти на разкъсване и развод, прекратяване на споразумение и промяна в статуса на взаимодействие между двете страни.

Аспектът на Юпитер с Уран Плутон допълва тау -квадрат, което показва окончателната присъда и смърт на връзката.

Точката на новолунието в аспекти към Юпитер и Плутон също е индикатор на един вид обновяване.

Всичко изглежда е готино и навреме. Но! Марс в този ден е неподвижен, преди да се превърне в ретрограден. Нещо повече… неподвижна планетата поставя върху себе си най-силния акцент, а ето го Марс, сигнификаторът на военните действия. 

Не можете да спечелите война, като я започнете на стационарен ретрограден Марс и дори заточен във Везни и в квадрат с Венера, владетелката на Зенит. 

Целта няма да бъде постигната“, отбелязва астрологът, цитиран от УНИАН.

Звягина предупреждава – в Крим определено няма да има директни преговори и постигнати цели.

„Хирон, който е собственикът на новата луна, показва, архетипът на Хирон се приписва с качеството на бумеранг. Именно заради това думата „връщане“ звучи толкова често! Хирон в точен аспект с Плутон е трансформация, освен това, неочаквано за страната, която проявява агресия, обръща ситуацията с главата надолу.

Новолуние с Хирон в 7 дом на картата. Какъв враг ще бъде Украйна за Русия? Има „голям улов“ в картата, скрит потенциал и двойно дъно“, обяснява тя.

„За тези, които се интересуват, могат да оценят позициите на Бялата и Черната Луна на картата. И тук всичко се очаква. 

Не се учудвайте, че се говори за връщане на Крим към Украйна, а сякаш сега изглежда, че подобно нещо няма как да се случи. Знайте, че е въпрос на време…“, убедена е експертката.

Превод и редакция: БЛИЦ