Защитниците от редиците на 115-та механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна непрекъснато унищожават руските нашественици на родна земя. Сега те застават в защита на Украйна на изток.

Артилеристите на бригадата, казват воините, осигуряват на нашествениците бърз път към ада. На страницата на бригадата беше показано видео от действието на артилерията на 115-та моторизирана бригада срещу руските окупатори, пише OBOZREVATEL.

Артиллеристы показали, как выжигают врага с украинских земель. Видео ударов

„Бойците от артилерийския дивизион и ротата на ПТУР от 115-та бригада на въоръжените сили на Украйна унищожават нашествениците в източната част на страната. Повече от година нашите бойци активно противодействат на врага. Оттогава нашите герои се изправиха в защита на Родината, пречейки на окупатора да осъществи плановете си и всеки ден рискуват собственото си здраве и живот“, казаха от екипа.

Артиллеристы показали, как выжигают врага с украинских земель. Видео ударов

Артилерията на 115-та специализирана бригада по време на пълномащабното нахлуване в Русия доста наля мазнина в кожата на нашествениците. Следователно нашествениците са добре запознати с артилеристите от бригадата от другата страна на фронта.

Артиллеристы показали, как выжигают врага с украинских земель. Видео ударов

„В редиците на непобедимите, ежедневно гледайки в очите на опасността, бойците от 115-та бригада на Въоръжените сили на Украйна, намирайки се в най-опасните точки на фронта, отблъскват неканени гости, показвайки им пътя към ада. Т

ова е артилерия - точна, силна и безпощадна, която всяка секунда причаква окупаторите", плаши ги и мигновено ги унищожава. За нашите фронтови артилеристи се носят легенди и не само от наша страна.

Нашествениците мразят жестоко нашите герои, защото те са истински майстори на занаята си, защото ясно и перфектно довеждат всичко докрай. Те са безстрашни, винаги готови за изпълнение на всякакви задачи, защото истината е на тяхна страна, те са на своята земя, в своята страна", отбелязват от бригадата.

Артиллеристы показали, как выжигают врага с украинских земель. Видео ударов

Съгласуваността на всички, които участват в поразяването на живата сила и техниката на противника, е изключително важна в работата на артилерията.

„Работата на артилерията е единственият команден механизъм, при който всеки си върши работата и прави всичко повече от перфектно. Намерете целта, посочете координатите, подгответе оръжие, унищожете врага. Тази работа е наистина адска и шумна, трябва да направите всичко бързо и не забравяйте, че врагът също има очи. Но колкото и да е трудно, нашите момчета знаят какво правят и как точно. Слава на нашите непобедими герои, победата определено ще бъде наша!" - увериха войниците.

Превод: БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук