Руски окупатори се опитаха тихомълком да се доближат до позициите на Въоръжените сили на Украйна, но бяха забелязани навреме от украинското разузнаване и те им отправиха „огнен поздрав“, пише УНИАН.

На кадрите се вижда как щурмова група крадешком се придвижва по горския пояс в опит да се доближи до въоръжените сили на Украйна. Въпреки това, отрядът на нашествениците бе забелязан от острото око на разузнаването на спартанската бригада.

Щурмовият самолет откри приветствен огън с 60-мм миномети. Минометните залпове "покосиха" всеки нападател на свой ред.

Съобщава се, че вражеската група е неутрализирана.

От началото на пълномащабното нахлуване Въоръжените сили на Украйна вече са ликвидирали 167 490 нашественици, от които рекордните 920 "тела" за 21 март.

Окупаторите понасят големи загуби в Бахмутското направление. По време на друг неуспешен "налет" нашествениците загубиха още 6 от своите бойци.

Епично видео беше публикувано от тактическата група "Адам": бойците ловко хвърлиха граната в окопа към наемника, който се криеше между телата на загиналите си другари - той трябваше да се самодовърши.

Мрежата беше убедена във видеото и "падането" на мината върху окупатора-мародер, който по време на стачката сортира крадена храна на каруца.

В допълнение, силите на ССО показаха кадри от ликвидирането на цяла рота нашественици в посока Бахмут.


Превод: БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук