Млада майка от Гамбия разкри ужасяваща тайна от своето минало, след повече от 10 години мълчание.

24-годишната Оуми Бах разказва, че нейният заварен брат я е изнасилвал многократно, като всичко е започнало, когато тя е била едва на 8 години.

Оуми разкрива, че полубратът ѝ, който не живеел с нея, започнал да посещава семейния дом и я принудил да му се подчинява чрез побой, като я плашил и с убийство, ако проговори.

"Всеки път, когато идваше на гости, той искаше да прави секс с мен. Заплашваше ме, че ще ме убие, ако кажа на някого", разказа тя пред What's On - Gambia. В един от случаите обаче брат й бил заловен от нейната сестра, която веднага съобщила на майка им. Реакция обаче не последвала.

"Вместо да се обърне срещу него, майка ми ме заведе в тоалетната, дори не в болницата. Никога нищо не каза на брат ми", разкрива момичето.

Сексуалното насилие продължило чак до 13-годишната възраст, когато тя започнала да се съпротивлява физически.

11 години по-късно, Оуми вече е млада майка. Тежките спомени от детството обаче все още не я напускат. Тя е психологически белязана от травмата си и не може да се отърве от нея повече от години по-късно.

"Всеки път, когато си помисля за това, се чувствам депресирана и имам проблеми с дишането. Умирам бавно", завършва Оуми.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук