В мрежата е публикувано видео с тайнствени светлини, летящи над небето на Лас Вегас. Потребителите в мрежата са на мнение, че това е поредното доказателство за съществуването на извънземни на Земята, други пък мислят по-рационално и предлагат по-логични обяснения. 


Все пак трябва да се отбележи, че това не е първата поява на НЛО над Лас Вегас. Преди няколко месеца, през април, в небето бе наблюдавано нещо подобно. 

Конспиролозите веднага заявиха, че това са истински НЛО, които летят над града, а други бяха на мнение, че става дума за обикновени дронове. 

На кадрите, публикувани тези дни в YouTube-канала WP Oreo, може да се види как три ярки светлини синхронно се движат из нощното небе. 

Също така светлините променят своята форма и се подрежат в линия. 

Някои от потребителите предполагат, че това са малки дронове, но тях ги контрира коментатор, който твърди, че е експерт в създаването на дронове. По думите му, във видеото има момент, който опровергава версията за летящите в небето дронове. 

Той обяснява, че светлините на дроновете са светодиодни, затова те не могат да блещукат или да променят яркостта си. 

Други обръщат внимание на момента, в който светлините започват синхронно да сменят позицията си. Една от тях, който се намира в центъра, а после изчезва. 

Това говори, че светлината е закрита от корпуса на летателния апарат, на който са закрепени светлините, тоест, обектът, най-вероятно, има триъгълна форма.Превод и редакция: БЛИЦ