Сляпата пророчица баба Ванга почина през 1996 година, но предсказанията й обхващат периода след 2022 година. Според българите, тя е била благословена със свръхсили, когато е била на 12 години и е загубила зрението си по време на буря. 

Най-известните й видения, които са станали реалност, са терористичната атака срещу кулите близнаци в Ню Йорк на 11 септември и избирането на Барак Обама за президент на САЩ. 

Пророчицата обаче е споделила притеснителни мисли за събитията след 2022 година. Според нея светът ще се изправи пред нова пандемия, ще се срещне с извънземен живот и ще се сблъска с апокалтиптични катаклизми. 

Предоставяме ви кратък списък с предсказанията на Ванга за следващата година: 

Инвазия на НЛО 
Извънземните ще се настанят на Земята, но няма да бъдат много приятелски настроение, казала Ванга. Дори Земята да не е била посещавана от извънземен живот до момента, това ще се промени през идната година. Според пророчицата, извънземните ще ударят и запалят Земята с астероид на име "Оумуамуа".

Земетресения и цунамита
Човечеството трябва да се подготви за нова доза опустошителни катаклизми под формата на земетресенияи цунамита, според балканския Нострадамус.  

Според Ванга, Азия и Австралия ще страдат от много интензивни валежи, които могат да доведат до наводнения. 

Нова пандемия
Въпреки, че светът изстрада много с пандемията от коронавирус, според Ванга това няма да е последната пандемия и през 2022 година ще се изправим пред нова. Според пророчицата светът ще се изправи пред сериозни климатични проблеми и голяма част от Сибир ще се разтопи и дори може да изчезне. 

Венъж освободен от ледовете, нов вирус ще инфектира целия свят. 

Превод: БЛИЦ