Журналисти и любители на кулинарните преживявания присъстваха на откриването на най-новата и модерна кухня в българския ефир. Те имаха възможността да гледат на живо как се приготвя едно пролетно ястие.
 
Иван Звездев сготви джуркана коприва с гъби, за която използва екологично чисти продукти, набрани от самия него. Той показа стъпка по стъпка магията на готвенето и доказа, че в „Кухнята на Звездев“ всичко се случва наистина. „Иван Звездев е уникален и новата кухня е комплимент към зрителите – да могат да се наслаждават на неговите умения още по-пълноценно“, заяви управителят и програмен директор на Канал 3 Ива Стоянова, която лично присъства на събитието.
 

Първото предаване в изцяло обновеното студио беше излъчено минути след края на заснемането му – в 14:30 часа по Канал 3. Сред специалните гости беше  пловдивският дизайнер Антон Илиев, който е автор на всички уникални костюми на Звездев. Присъстваха още партньорите от мебелна къща „Ралица“ и ръководството на „Сапир“ за България. По думите на Ива Стоянова многобройната публика на предаването не спира да се интересува от новите кулинарни идеи на водещия. За постигането на този резултат спомогнаха партньорите, които промениха изцяло облика на кухнята.

„Кухнята на Звездев“ гледаме в най-висока резолюция, а заснемането с 4 камери го прави единственото по рода си кулинарно предаване в българския ефир. „Канал 3 не спира да инвестира сериозни суми и усилен труд, за да може да изненадва публиката и да печели все повече и повече зрители“, подчерта Ива Стоянова.

Изцяло обновеното студио е дело на дългогодишния партньор на Иван Звездев – мебелна къща „Ралица“, която предостави най-добрата кухня Scavolini от линията FAVILLA. Марката е символ на престиж и доверие в над 50 държави по света. Италианските кухненските уреди SMEG внасят още стил и изящество и правят готвенето още по-виртуозно, а ястията - ненадминати. „Благодаря на  партньорите, които ни предоставиха тази прекрасна италианска кухня. Тя е гаранция за вкусни ясния“, категоричен е Иван Звездев.

А накрая гостите имаха възможността да се убедят в качеството на джурканата коприва с гъби, която им бе сервирана лично от Звездев.