Картофки по френски - греховно изкушение
Ястието е измислено през 1870 г. от френския шеф готвач в известен парижки ресторант Адолф Дюглере
Днес ви предлагаме да зарадвате семейството си с една малко по-изтънчена рецепта, идваща от Франция.
Вкусна закуска за 3 минути, ще си оближете пръстите
Нежни отвътре и хрупкави отвън, картофките Анна (Pommes Anna) са класическо френско ястие, за което се нуждаете само от най-елементарните продукти.
То е измислено през 1870 г. от френския шеф готвач в известния парижки ресторант Café Anglais Адолф Дюглере. И носи името на известната куртизанка Ан Делионс.
От какво се нуждаете, за да си приготвите това греховно изкушение, вижте в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни
0 Коментара: