Пазарът на дамски чанти предлага все повече и все по-разнообразни модели, правещи впечатление със своя дизайн. Дизайнерите с вещина ги създават от различни материали и комбинации от текстури, успешно добавяйки все повече необичайни аксесоари, за да предложат малки детайли на уникалност, съобщава Стандарт.

Всеизвестен факт е, че жените обичат хубавите чанти и имат склонността да ги колекционират, което прави пазара все по-обширен. Поради това, в пролетните колекции можете да откриете множество модели, подходящи за различните аутфит комбинации, за моментите от деня и всичко останало. А за да разберете възможно най-добре какво имаме предвид, във Fashion Days можете да откриете най-модерните дизайни на чанти към настоящия момент. Винаги е отлична идея да ги допълните с чифт подходящи обувки, съответстващи на стила ви.

Разнообразието от стилове е безкрайно, но ще ви достави истинско удоволствие да ги откриете. Новата ви любима чанта ви очаква, готова да допълни визията ви.

Последните модели дамски чанти

Ако трябва да избирате от безкрайно многото модели дамски чанти, би било невъзможно да се задоволите само с една. Но за да направим решението ви възможно най-лесно, създадохме селекция с някои от най-актуалните модели за пролетта.

Тези дрешки и обувки ще са хитът на пролет 2022 г.

Чанти за офиса и вечерта

Това е строг модел, изработен от естествена или еко кожа, изпъкващ с прави линии и остри ъгли, прости геометрични форми или асиметрични такива. Големите чанти с къси презрамки са подходящи за офиса, а тези за рамо - средни или малки като размер, грабнете за вечерта навън. Този модел можете да откриете с гама от наситени цветове, подчертаващи формата на чантата.

Чанти за пазаруване

Жените просто обожават тези чанти, тъй като са изключително практични и просторни. Имат много джобове и отделения, като лесно можете да ги прехвърлите през рамо и да изглеждате не по-малко готини в аутфита си за деня. Тези чанти можете да комбинирате както с рокли, така и с панталон и тениска.

Чанти за рамо

Тези чанти не само подхождат идеално на дневните ви тоалети, но и бихте могли да ги носите в допълнение към елегантното облекло за вечерта. През този сезон моделите се предлагат в текстурирана или фина кожа, оборудвани с подвижни дръжки или дълга презрамка. В зависимост от цвят, размер или материал на изработка, можете ги комбинирате с тоалети за различни събития. Вечер можете да изберете микро версията с дръжка тип синджир.

Този цвят на косата ще е хит през 2022 година

Чантички за кръста

Макар по-скоро полезен аксесоар за спортно облекло, отколкото чанта, чантичките за кръста си върнаха мястото на уважаван артикул в уличната мода. В онлайн магазина на Fashion Days ще откриете множество такива аксесоари, които бихте искали да носите не само при спортни тоалети, но и при ежедневни такива.

Чантичките за кръст са изключително практични и полезни, за да складите малки, но важни вещи като ключове, пари и мобилен телефон. В зависимост от модела и материала - кожа или изкуствена такава, можете да я комбинирате с ежедневна рокля, но също така и с клин и дълга риза. Тези чантички са не само полезни, но и доста готини в днешно време.