Виктория Бекъм се промени драстично от дните на Spice Girls. За тези, които не помнят, тя беше един от членовете на групата и се изявяваше под псевдонима Posh Spice. По това време за нея често се пишеше в пресата по негативен начин, журналистите бяха преследвани от „големия широк нос“, „висящите месца“ и „кривите зъби“ на звездата.

След като напусна групата, Вики радикално се трансформира, изтривайки сценичния си образ. Отслабна, сложи си фасети, носът й стана по-тънък, а чертите на лицето – по-изострени. Пластични хирурзи намекват в интервюта, посветени на външния вид на звездата, че Бекъм си е направил ринопластика, ендоскопско повдигане на челото и е отстранил бучките на Биш.

Звездата признава само за стоматологични интервенции, но категорично отрича всички манипулации на лицето от хирурзи. Тя казва, че всяка сутрин прави „ринопластика“ и „лифтинг на лицето“ с помощта на грим, потвърждавайки думите си в майсторски класове, които публикува в социалните мрежи.

Наскоро Бекъм демонстрира как с помощта на нова тенденция - невидимо контуриране, може да стегне формата на лицето си и да премахне поне 5 години от паспорта си. Резултатът е удивителен. Струва си да обърнете внимание на тази техника.

Но повече за нея ще научите на jenata.blitz.bg