Какво отличава добрия кулинар от лошия? Не, не само различните кухненски мъдрости, броят на годините, прекарани зад печката и впечатляващият набор от изпробвани рецепти. Един добър кулинар е винаги отворен за експерименти и може успешно да комбинира най-различни продукти, за да зарадва гостите си.

Днес ви предлагаме да изненадате приятелите си с една рецепта за нежно и ароматно блюдо, в което хармонично се съчетават месо и... сини сливи. Не бързайте недоверчиво да сбръчквате вежди, защото когато го опитате веднъж, със сигурност ще побързате да запишете рецептата в кулинарното си тефтерче.  

Какви продукти са ви необходими и как да си приготвите това вкусно ястие, с което ще успее да впечатли и най-претенциозните ви гости, можете да разберете в jenata.blitz.bg.