Мнозина си мечтаят за кралски живот. Мислят си, че всичко е само шари, лукс и глезотии. Това обаче съвсем не е така. да си крал или кралица означава всеки ден и миг от живота ти, всяко движение или всяка дума да се следи под лупа.

Доказателство за това е британската кралица Елизабет II. Всички обичат да ровят в живота й и по-специално в „мръсните й ризи”. На малцина са на ясно по какви тежки правила живее тя. Животът й е пълен с изненадващи и странни правила. 

Направо не е за вярване какви ги свърши Деси Радева пред Елизабет II: Изкопира Тереза Мей, а после... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Така например кралицата задължително пие четири алкохолни коктейла на ден. Нейно височество също спазва строги правилата в храненето - тя никога не яде мекотели, а също и в чужди страни избягва месни ястия и не пие вода от кранчето. 

Наскоро от jenata.blitz.bg пък ви разкриха какво странно нещо прави кралица Елизабет II когато хване банана и трябва да го яде.

Преди време пък изплува шокираща тайна, която кралицата прави от 1993 година насам, а никой не бе забелязал, макар да се навира в очите на всички.

Сега падна друга голяма тайна, свързана с навиците на британската кралица. 

Ако не сте забелязали бабата на принцовете Уилям и Хари винаги носи малка чанта със себе си. За красота, бяхте казали. В никакъв случай! В нея тя винаги, ама винаги носи едни определени неща. Те далеч не са това, което може да си представите, че може да се намери в обикновена дамска чанта.

Но какви точно тайни крие кралицата в дамската си чанта, че и много снимки, които доказват написаното, ще научите на jenata.blitz.bg