Нанет Хамонд е станала известна като "жива Барби" поради големия си брой пластични операции, на които се е подложила. 45-годишната е изхарчила 350 00 британски лири за козметични интервенции през последните 5 години, включително напомпване на гърдите със силикон и хиалурон в устните. 

Сега звездата от Инстаграм е споделила пред Daily Star Online, че планира да си сложи и дизайнерска вагина. 
 

Тя се надява, че операцията ще ѝ помогне да си възстанови интимния орган, който е пострадал сериозно в резултат на ражданията на петте ѝ деца. 
 

Лабиопластиката, известна още като операция на вулвата, намалява размера на кожите около вагината. 

Някои жени се подлагат на операцията защото не харесват външния вид на вагините си. 
 

Но в случая с Нанет, жената се надява, че операцията ще ѝ помогне да се чувства по-комфортно. "След като родих децата си, вече не се чувствах комфортно. За съжаление, тази зона на тялото ми се промени в резултат на раждането на толкова много деца. Това ще е много важна операция, която ще ми помогне отново да се чувствам добре", споделя тя. 
 

Процедурата е призована да накара Нанет да се чувства по добре, но тя признава, че ще се подложи с неохота. Операцията, която ще струва между 1000 и 3000 британски лири, включва и смаляване на срамните устни. 
 

Операцията няма да трае повече от два часа, като често пациентите могат да си се приберат у дома до края на деня.  


Независимо от това, че операцията свършва доста бързо, тя може да доведе до неприятни усещания и подувания през седмиците след нея. 

Нанет признава, че е "малко нервна" да легне под ножа, въпреки, че е категорична, че тя иска операцията. "Убедена съм, че резултатите ще си заслужават притесненията", добавя тя. 

Превод и редакция: БЛИЦ
Какво точно представлява операцията може да видите ТУК!