Моделка със 150-сантиметрово дупе ще трябва да го ампутира, ако иска да си оправи здравето и външния вид след нескопосана и незаконна козметична процедура, заявиха лекари. 


Кортни Барнс, известна като "Мис Маями", твърди, че отчаяно искала да върне превъзходната форма на дупето си и затова се оплакала пред хирурзите от шоуто "Окепазени". 


35-годишната жителка на Маями обаче бе шокирана, когато д-р Тери Дъброу ѝ каза, че за да си оправи дупето, тя ще трябва да го ампутира. 

Поразена, тя отговори: "Да си ампутирам цялото дупе? Няма да направя това. Не, няма да го направя. Няма да ампутирам дупета". 


За първи път Кортни си инжектира филъри, когато е била само на 22 години, докато е работила като танцьорка в клуб. 

"Когато бях в колежа си намерих работа като танцьорка. Първата вечер не изкарах никакви пари на сцената. Тогава колежка ми каза, че трябва да имам дупе, ако искам да изкарвам пари.Тогава разбрах за филърите, които в крайна сметка ми причиниха проблема с голямото ми дупе.

Насрочих си среща, тя дойде в хотелската ми стая. Каза ми, че работи за пластичен хирург и така е успяла да се сдобие с материалите.

Попитах я, защо тя го прави извън кабинета си, а тя ми каза, че процедурата е нелегална. Беше глупаво, но исках да имам голямо дупе", разказва Мис Маями.

След година и още три процедури, Кортни казва, че е забелязала как тя изглежда по-добре. Въпреки това, тя поискала още. 

Именно по време на четвъртата процедура започнали проблемите. 

"Този път отидох в дома ѝ, за да ми сложи инжекциите, след кат ми ги постави обаче, от дупето ми почна да тече течност. По дупето ми имаше страшно много вдлъбнатини, затова ѝ се обадих.

Тя ми каза, че положението може да се оправи с още няколко инжекции и така се стигна до процедура номер пет. Въпросната процедура само направи дупето ми по-голямо, тя не запълни дупките.

След това дойде процедура номер шест. Тя направи нещата още по-зле.

Вече нямаше какво да направя, за да си оправя дупето. След шестата процедура аз съм похарчила 7-8 хиляди долара, за да стигна до тук", разказа Кортни пред лекарите от шоуто. 

В крайна сметка Кортни реши да се примири с това, което тя самата си е причинила, и се обърна към социалните мрежи, където съвсем до скоро тя публикуваше секси свои снимки за своите 1 милион последователи.

Моделката дори е написала автобиграфия, в която споделя своя опит с козметичните процедури, наречена "Аз не съм моето тяло, но искам по-голям задник", като предупреждава младите момичета да не тръгват по нейния път с филърите. 

Въпреки славата, Кортни признава, че ѝ е писнало от големия размер на дупето ѝ, обезцветяването и това, че е много увиснало, затова тя искала да премахне филърите. 

С надеждата за по-добър живот тя се обърнала към лекарите на предаването "Окепазени", но не получила резултата, който тя желала. 

Преглеждайки я, Дъброу обясни, че не може да намери разделение между масата на филърите и нормалната тъкан.

Медикът достигна до извода, че жената има грануломи - струпвания на тъкан, която се появява в отговор на инфекции, възпаления или чужди субстанции. "Никога не съм виждал такова чудо преди", каза още лекарят. 

"Поради мястото на масата, вие няма да може да я махнете, ако не ампутирате цялото си дупе. Добрата новина е, че човекът, който ви е инжектирал, не е инжектирал много в мускулите, от което човек умира", каза докторът в крайна сметка на Мис Маями. 

Превод и редакция: БЛИЦ