Всички сме наясно, че е изключително важно каква храна консумираме. Тя може да ни причини много болести, някои от които дори неизлечими.  Лошата храна може да спомогне за развитието на рак, от който само за 2018 година са починали 9,6 млн. души.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разказахме за шокиращата история на Лорън Шедин, която цял живот си мислеше, че всичко й е наред, но един ден разбра, че това далеч не е така.

Малко преди това от jenata.blitz.bg ви споделихме „правилото за шестте сантиметра”, което може да преобърне живота не само на жените, но и на мъжете.

Не е трудно да ограничим нездравословната храна и да избягваме някои продукти, стига да сме по-спокойни, че така се предпазваме от развитието на страшна болест.

Гримьорът на Мишел Обама издаде куп пикантерии за нея и мъжа й! (СНИМКИ)

Испански учени посочиха след консумацията на кои храни организмът е предразположен към развитието на различни видове рак.

Според Световната здравна организация, един от най-често срещаните видове рак в днешно време, е ракът на гърдата. След него се нарежда този на дебелото черво.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

През 2018 година ракът на гърдата е причинил смъртта на 2,9 милиона жена, а 1,80 млн. души са починали от колоректален рак. В повечето случаи тези заболявания са причинени от хронично възпаление, причинено от злоупотребата с определени видове храни.

Вижте кои са храните, които е добре да не консумирате повече или просто да намалите драстично приема им, защото може да спомогнат за развитието на рак, на jenata.blitz.bg