В стремежа си да бъдат красиви някои жени прекрачват всички граници. Преследвайки мечтата си за идеално лице и форми, редица световни знаменитости, а и не само, пръскат милиони, а крайният резултат е повече от плашещ. Вместо в ослепителна красавица, те се превръщат в героиня от филм на ужасите, от която могат да ви побият тръпки. 

С две думи - пластичната хирургия е много опасно занимание. За това свидетелстват и шокиращите снимки на известни личности след разкрасителните процедури. Те определено ще ви накарат да се замислите дали наистина си заслужа да променяте нещо във външния си вид, или е по-добре да се радвате на красотата, с която природата ви е надарила.  

Ники Кокс

Ако се вгледате внимателно в снимки на актрисата, направени преди и след разкрасителните процедури, можете да забележите огромната разлика. Ники Кокс определено не е попаднала на подходящия специалист и от супермодел се превърна в жива кукла. 

Тя обаче не изглежда толкова ужасно, колкото другите дами, които сме ви подбрали. Повече за това как световноизвестни личности се превърнаха в страховити чудовища, можете да разберете в jenata.blitz.bg.