Зимата и студеното време карат хората да поглеждат към малко по-тежки храни. Най-чудесното месце за този сезон без никакъв спор е свинското. 

Опитате ли този паниран карфиол, ще го приготвяте отново и отново

В следващите редове ще ви разкрием каква е тайната за направата на вкусно, сочно и много крехко свинско месце, гарантираме ви, че буквално ще се топи в устата ви.

Най-ключовият момент за това е специалната марината, която наистина кара ястието да се превръща в изкушение за сетивата. Такива пържолки може да поднесете на всяка трапеза, подходящи са дори за коледната празнична маса, където ще се съберете с цялото си семейство.

Вижте чудесната рецепта за крехки и сочни свински пържолки, подходящи за празничната трапеза, на Jenata.blitz.bg

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук