Това е тайната съставка за най-хрупкавите пържени филийки
Като при всяко ястие, и тук, разбира се, има малки тънкости при приготвянето
Едва ли има човек, който да не обича пържени филийки. С ароматно домашно сладко или със сиренце... Страшна вкусотия!
И най-важното - приготвянето им не отнема много време! Разбиваш яйцата, потапяш филийките, пържиш и после се наслаждаваш на невероятната закуска.
Уникална рецепта за вкусни печени кюфтета със сочна плънка
Някои ще побързат да кажат, че това е пържен хляб, който вреди на стомаха и се отразява на фигурата. Може би са прави, но всички ние сме отраснали с пържени филийки.
Като при всяко ястие, и тук, разбира се, има малки тънкости при приготвянето.
Последвайте ни