Вкусно и крехко агнешко - пръстите да си оближеш
Гарантираме ви, че блюдото ще се превърне в черешката на празничната трапеза
Ако обичате агнешко и обикновено го приготвяте на фурната, днес ви предлагаме да опитате нещо ново и не по-малко вкусно. За целта, обаче, ще се нуждаете от еди по-специален уред за готвене.
Приготвено по този начин, ястието ще стане изключително вкусно. И много подходящо за приближаващите великденски празници.
Агнешко бутче в нежен мармалад от лук
Сервирайте месото с кускус, приготвен на пара, или с цветни зеленчуци на скара. Гарантираме ви, че блюдото ще се превърне в черешката на празничната трапеза!
Как да си приготвите това крехко и сочно агнешко, вижте в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни
3 Коментара: