ПОЛАРИС ДИСК  е  изобретен от сръбския лекар д-р Томич и е базиран на оригиналната поляризационна антена на  д-р Георг Лаховски.  С помощта на  Никола Тесла  Лаховски проектира антената като съществена част от оборудването, което се използва в болниците за успешно и евтино лечение дори на най-тежките заболявания, преди химическата индустрия да започне да се развива. Дискът с медни спирали е логаритмично-периодична антена, която улавя здрави вибрации  от околната среда , които след това се усилват до мястото, където е поставен дискът. Болните клетки имат различна вибрация от здравите клетки. ПОЛАРИС извежда клетките от техния патологичен ритъм и така тялото се лекува, без да поглъща нищо. ПОЛАРИС не излъчва никаква радиация и не е магнетизиран.  Не работи на химическа основа, а чисто физически. 

ПОЛАРИС е незаменим алтернативен лечебен инструмент, който винаги трябва да е в обсега ни, когато се появи болка в която и да е част от тялото. Според споделения опит ПОЛАРИС е ефективен заместител на аналгетиците - без химикали или странични ефекти.  Поставяте го върху болезненото място или го прикрепяте към него и действа веднага. Дори и най-силната болка ще изчезне след няколко минути.
 
Поляризационният диск ПОЛАРИС със своите  медни кръгови пътища, в незатворени кръгове, предлага на клетките различни честотни диапазони, които вибрациите на растителни, животински и човешки клетки поемат.  С широкия си диапазон от честоти ПОЛАРИС предлага на тялото напълно ненатрапчиво възможността да избира и абсорбира вибрациите, които са най-подходящи за него.  Оригиналните и най-естествените честоти, разбира се, са най-добрите. Оригиналните честоти са тясно свързани с първичната сила, която ни е създала, нашето тяло, нашата душа и, не на последно място, безкрайната природа. Дори и да звучи елементарно – можем да бъдем здрави, щастливи и креативни само ако сме свързани с тази стихийна сила.
 
Искрени свидетелства демонстрират силата на нашето тяло, когато му предложим достатъчно количество биоенергия, която по време на стареене или когато се сблъскаме с предизвикателства, тялото ни вече не е в състояние да усвоява в достатъчно количество.

Днес знаем, че обструктивната енергия около нас може да блокира достъпа ни до тази енергия. Знаем също, че когато здравето ни е компрометирано, тялото ни е загубило способността да усвоява тази енергия в достатъчни количества.

И. Иванов – Червен бряг: Диск ПОЛАРИС действа!

Бих искал да споделя своя опит, за да мога да допринеса за доброто на възможно повече хора.

Отпреди месец-месец и половина се появи болка в лакътя, която не успях да премахна. Случайно мой приятел сподели с мен за диск ПОЛАРИС, който му e помогнал за негов проблем. Влязох в сайта и прочетох информацията за диска и действието му. Поръчах си и пристигна след ден при мен. Започнах приложението му при първата появила се възможност. Поставих на всички чакри, както е описано в упътването, и допълнително сложих на афектираната част. В рамките на час-два болката отшумя и ръката напълно се успокои. Аз бях във възторг, защото не виждах какво може да ми помогне за проблема ми. Този диск е невероятен, аз дори не съм си мислил, че един ден ще повярвам на такъв тип лечение, признавам си!

За мен този чудесен диск направи чудо! Изключително съм благодарен, че ми се отвориха очите за енергийното клетъчно лечение.
Благодаря на екипа на ПОЛАРИС БГ за професионализма и отношението.

Илиана Ганчева - Варна: Дискът работи!

Имам го от много години. Наскоро си ударих кокалчето на крака, подуваше се и ме болеше.

Бях на работа и се сетих за диска. Поставих го на болното място  за около час и почувстах невероятно облекчение, можех да се движа без болка!

 
 Сътрудниците на ПОЛАРИС БГ ООД са на разположение за консултации и поръчки на тел. +359 886 777 126. Полезна информация, споделен опит от ползите от ПОЛАРИС, благодарствени писма от цял свят  можете да  прочете на сайта https://www.polarisdisc.bg/
 
       ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2021 Г. ПОЛАРИС  ДИСК
СЕ ПРЕДЛАГА НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!  ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ!
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ЗАПОЧНЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ!