Тези продукти убиват 97% от коронавируса
В същото време вирусолог оцени тяхната ефикасност
Изследователи от Института по молекулярна вирусология към Медицинския център на Университета в Улм в Германия публикуваха научна статия, в която съобщават, че три напитки плода успяват да потиснат активността на коронавируса с 96,8%.
Как да се възстановим след загубата на мирис и вкус при К-19?
В своята работа германски учени също стигат до извода, че те потискат до 80% от патогените на COVID-19. Според тях тези напитки имат киселинна среда и растителни полифеноли, които имат отрицателен ефект върху вируса.
Кои са тези продукти четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.
Последвайте ни
помага много
: НИЕ ТОВА МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕМ ЧЕ СА БЕЗМИСЛЕНИ ТИЯ МЕРКИ.ВСИЧКО ТВА Е ГЕНОЦИД.ЗАКОНА ЗА ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД СРОКА Е 2030Г..
Сигурно пуснали вирусът в сок от нар и арония. Една малка подробност - във вените ни не тече такъв плодов сок и нужната концентрация на полифеноли не може да се постигне в белия дроб с пиенето на сокчета.
Тия._или._са._абсолютни._двойкаджии._по._медицина._или._просто._искат. _да._си._пишат._актив,._както._правят._във._БАН.._Руският._медик._ добре._ги._е._разпердушинил.