Хроничният простатит се проявява както при мъже над 50 години, така и при все повече млади мъже. Това е едно от най-честите заболявания, свързани с функциите на мъжката полова система. Едни от факторите, които спомагат за появата на проблеми с простата, са инфекция на пикочните пътища, остър епидидимит, аномалии или нарушения във функционалността на пикочните канали, чужди тела и бактерии, както и рефлукс на урина от пикочния канал в каналчетата на простатната жлеза. Важно е всеки един мъж да положи грижи за здравето и превенцията на здравословните проблеми, които са в следствие от простатита. Това е възможно с натурални методи, като например филмирани таблетки Prostero.

Какво е Простатата и Какви са нейните Функции?

Простата е мъжката полова жлеза, която обгръща уретрата – отвеждащият канал на мъжкия полов орган. Големината й е колкото орех, но има жизнено важни функции – контролира отделянето на урина от пикочния мехур и произвежда съществена част от семенната течност – продуцира простатен секрет, който е 30% от състава на спермата.

Простатната жлеза се намира под пикочния мехур, има формата на кестен и е съставена от жлезна и мускулна част. Секретът, който жлезата произвежда, има за цел да поддържа жизнеспособността на сперматозоидите и да допринася за високия фертилитета на мъжа. Простатният секрет съдържа протеини, ензими, калий, цинк и др.

При острият простатит се наблюдават симптоми, свързани с инфекция и интоксикация на организма. Възможно е развитието и на други здравословни проблеми като парене при уриниране, често или затруднено отвеждане на урината, втрисване.
 


Простатата – Един от Най-Важните Органи за Всеки Мъж

Доброкачественото увеличение на простата не води до намаляване или промяна в сексуалната активност и функции на мъжкия полов орган. Но това заболяване се развива с напредване на възрастта и тогава идва проблемът с отклоняване на сексуалната функция. Еректилната дисфункция може да се дължи както на уголемена простата, така и на емоционалното състояние на мъжа, ниски нива на тестостерон и недостиг на кръв в половия орган.
Простатитът може да доведе до няколко опасни здравословни проблеми, като импотентност, хиперплазия на простата и дори до рак на простата. Импотентността е състояние, което се наблюдава при 99% от страдащите от хроничен простатит. Вземете мерки на време и се погрижете за здравето си!

Методи за Лечение на Уголемената Простата

Много мъже смятат, че симптомите на често уриниране са част от процеса на стареене, като се примиряват с тях и ги приемат като част от живота си. Повечето от тях не знаят, че увеличената простатна жлеза подлежи на лечение и то е необходимо, ако не искат да застрашат фунцкионирането на цялата отделителна система и до увреждане на бъбреците.

Важно! Инфекциите на пикочните пътища се проявяват най-често със симптоми като повишаване на температура и треска. Разпространява се и чрез полов път и може да увреди, както тестисите, така и епидидимните каналчета. Лечението може да изисква прием на антибиотици.
Някои от методите за лечение на простата не засяга сексуалните функции. Основният ефект от тях е да отпуснат мускулчетата на изхода на пикочния мехур. Но лечението може да включва и средства за намаляване стойностите на тестостерона. Това от своя страна може да доведе до затруднения в ерекцията и възможна поява на сексуална дисфункция.

При по-тежки случаи може да се стигне до оперативното премахване на уголемената простата или опериране чрез различни видове лазари, които обаче са скъпоструващи и рискови. За това специалистите препоръчват използването на натурални методи за грижа за простатата, дори с цел превенция. Простатитът е проблем, който може да оставите в миналото, благодарение на натуралния продукт Prostero.
 


Какво е Prostero и как Действа?

Prostero съдържа 100% натурални съставки и може да се използва при всички проблеми, свързани с хроничения простатит. Неговото положително действие е свързано с премахване на болката и паренето, нормализиране на уринирането, намаляване на размера на простата. Формулата съдържа три ефективни съставки – екстракти от палма сереноа, африканска слива и семена от тиква. Тези билкови съставки са известни с положителното си влияние при предотвратяване и подобряване на състоянието при заболяване на простатата, регулиране на кръвната захар и нормализиране на функциите на простатата. Приемат се по 3 таблетки дневно, 30 минути преди хранене.

Как да Поръчате Prostero в България?

Prostero е сравнително нов продукт, който може да бъде доставен и поръчан в България. Той дава резултат в повлияване на симптомите на хроничен простатит, облекчава ефективно и бързо проблемите, които се появяват вследствие на това заболяване. Няма странични ефекти и може да се използва от всички мъже, дори и при профилактика. За да го поръчате трябва само да посетите официалния сайт на лицензирания дистрибутор на Prostero за България. Попълнете кратък онлайн формуляр за поръчка. Цената на Prostero в момента е с -50% намаление, така че се възползвайте от промоционалната оферта!