Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла, шлемове и маски от най-висок клас на болниците в Петрич и Сандански. Това съобщи "Пирин Прес".

Дарението беше предоставено от зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов и кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски.
 
“Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент тъй кто има заразен един лекар от болницата в Сандански и трима в Петрич. Благодаря от сърце на г-н Пеевски от свое и от името на всички медицински лица”, благодари д-р Илия Тонев.
 
На церемонията присъстваха и общинския координатор ДПС за община Сандански – Аспарух Костадинов и координатор ДПС за община Петрич Атушка Маркова.
 
”Всичко правим заради хората. Г-н Пеевски ни изпрати днес с посланието, че трябва да се вземат най-адекватните мерки и да се подсигурят с необходимите средства медицинските лица в тази трудна обстановка”, заяви и Радослав Ревански.
 
Главната сестра на болница в Петрич и зам.-кмета Борислав Коларов приеха с благодарност даренията в болницата а от своя страна на срещата в кабинет на кмета Бръчков, той благодари на г-н Пеевски и екипа от името на всички граждани на общината.
 
Даренията на депутата вече надхвърлят 5 млн. лв само за България.