Доц. Атанас Мангъров е в Пловдив, където е организирана дискусия с негово участие. На влизане в Дома на културата обаче той коментира, че според него се действа по най-неправилния начин.

Доцентът отново е без маска, както и част от пловдивчани, които ще се включат в дискусията и очевидно му симпатизират. Въпреки че помолиха хората в Дома на културата да си сложат маски,  част от тях отказаха да го направят, пише Trafficnews.bg.


Припомняме, че това не е първият път, в който доц. Мангъров погазва заповедите на здравния министър. Преди две седмици се оказа, че доц. Атанас Мангъров не спазва въведените в цялата страна мерки срещу коронавируса. Очевидец бе хванал в крачка известния лекар, докато пътува без маска в градския транспорт.
 Както БЛИЦ писа, лекарят бе гост на водещия от БНТ Георги Любенов, който по-късно обяви, че е заразен с коронавирус и призова всички контактни с него да се тестват. На свой ред обаче доц. Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се изследва.

Припомняме обаче, че още в началото на пандемията той казваше, че тестовете трябва да са масови, а днес твърди, че са безсмислени, освен ако няма проявени симптоми.