"Някой може ли да ми обясни злобата и агресията на “протестиращите” към всеки дори малко несъгласен с тях?", това написа в личния си фейсбук профил журналистът Петьо Блъсков.

Ето какво още сподели той за протестите, парализирали София (публикуваме думите му без редакторска намеса):


"Дръзнеш ли да изразиш мнение което не съвпада изцяло с великата им “оставка” започват да обиждат грозно и да заплашват със смърт.

Ако опиташ да ги попиташ нещо започват да хвърлят бесни лиги и да повтарят едно и също - “мафия”, “мутри” и “оставка”.

Ако се опиташ да проведеш някакъв разговор - забрави, моментално към теб политат - “боклук”, “умри” и прочее, знаете.

Ако сте нормален човек предполагам, че сте се сблъскали с това странно явление. Със сигурност сте били обиждани ако сте си позволявали дори най-дребното съмнение в разходките им по улиците или копторите им по кръстовищата.

Най се вбесяват, когато им кажеш, че след няколко месеца има редовни избори и тогава нека по-добрият победи. Не! Моментално служебен кабинет искат в един глас. Ужасно важно им е.

Готови са да леят кръв, но моментално трябва да има правителство назначено от Радев. Мълчат само като ги питаш за спонсорите на целия цирк.

И преди е имало подобни мероприятия, но никога толкова сляпа злоба и агресия. Какво става?".Коментарът му бе споделен и от журналистката Калина Андролова, която пък написа: "И аз нямам обяснение за този разход на емоции и нетърпимост към всички, които не са съгласни с тях. Масова психоза. Интелигентен план за бъдещето няма. Затова и резултатът ще е хаос".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!