Лъже ли президентът Радев или е бил имунизиран срещу К-19 тайно и с неразрешена за ЕС ваксина? С каква по-точно? Тези прелюбопини въпроси зададе журналистката Соня Колтуклиева в профила си във Фейсбук. 


Ето какво написа още тя:

„Аз самият съм в безупречно здраве, но миналото лято се ваксинирах и не виках камери, защото не искам да правя спектакъл от това.”

Анализаторът Христо Панчугов с бомба за ваксинацията на Румен Радев!

Президентът Румен Радев, изявление в Перник на 19 октомври 2021 г..

И как така президентът Радев се е ваксинирал миналото лято?!

Радев си призна за тайната ваксинация с вяло оправдание

Ето фактите:

На 21 декември 2020 г. Европейската комисия издава разрешение за употреба, при определени условия, на ваксината срещу COVID-19, разработена от BioNTech и Pfizer, като я превърна в първата ваксина срещу COVID-19, разрешена на пазара в ЕС.

Първата анти-Covid ваксинация в България е направена на 27 декември 2020 г., в 9.59 ч., в болница „Св. Анна“ в София, а първият ваксиниран е здравният министър Костадин Ангелов.

8 септември 2020 г.: първата партида от руската ваксина „Спутник V" е пусната в обращение, съобщава руското Министерство на здравеопазването, след като е „преминала необходимите лабораторни изпитания за качество“.

… За човек, който неглижира изискванията на Конституцията и с вдигнат юмрук раздава правосъдие, не е проблем да лъже на дребно, май, а?!

Случихме на държавен глава, какво да ви кажа…