"Получилият Нобелова награда за литература  през 1929г. германец Томас Ман твърди следното: „Хомосексуализма е по-лоша болест от сифилиса. От сифилиса можеш да се излекуваш, но не и от дегенерацията”. Григорий Климов заявява: „Хилядолетната борба на нормалните и дегенериралите хора ще продължи вечно, а Бог винаги ще помага на нормалните хора, за да осуети победата на дегенератите.“. 

Който не е съгласен с мен, нека да спори с Томас Ман и Григорий Климов. Да не ме обвинява в хомофобия. Да обвинява авторите на „Бундерброкови” и  „Князът на този свят”!

Педерастите станаха прекалено нахални. Вече издават детска хомосексуална литература. Промиват невръстни мозъци. Интернет е залят от хомосексуална пропаганда. Цяла Западна Европа е пълна с гей клубове. Неприятни за мен „педалчета” ходят „ръка за ръка” и се целуват необезпокоявано по европейските улици, дори мърсуват пред публика. Педалите най-нагло посегнаха и на децата ни, чрез образователни програми в детските градини и училищата. Искат децата ни да ги смятат за нормални. Поискаха и получиха гей паради и сватби, осиновяване на деца от хомосексуални двойки, без някой да пита децата дали искат да живеят при „педеружковци”.

Това е демократична Европа!

Травестити, извратени типове и олигофрени, които възпитават подрастващото поколение под закрилата на огромните криле на типовете наричани евродепутати и комисари! Континент управляван от геронтофили, какво лошо имало в това? Даже в Европа има педофилски партии. Пълен разврат и падение, на който би завидял дори Калигула.

Няма, не искам, не мога да живея в такава Европа! Консервативното ми мислене ме противопоставя на тази лудост. Никой не им пречи да пропадат в блатото на греха, но и не искам да ми налагат как да живея. Не ни пречете да живеем нормално, не ни налагайте законодателно вашата лудост и Богоборие! На тази натрапена хомо-наглост ще  сложим  край, веднъж и завинаги! Рано или късно", това пише Областният управител от АТАКА Илиан Тодоров.