Журналистът Петър Волгин разкри с какви долни номера Христо Иванов и партията му се опитват да се докопат до властта. По думите му ДеБъ използвали същия маньовър и преди няколко години, но този път схемите им няма да сработят.

Ето какво написа Волгин в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"Гледам, че бъдещите коалиционни партньори на ГЕРБ отново го играят "непримирима" опозиция. Говоря за ДеБъ, с техния "протест" в Бояна.

Трябва да си наистина изключително наивен гражданин, за да мислиш, че тези са "алтернатива на статуквото", за каквато толкова обичат да се представят.

Преди няколко години този маньовър им донесе успех, вкара ги в парламента и в кабинета на Бойко Борисов. Явно са решили, че номерът винаги ще минава.

Първо крещим срещу Бойко /Гешев, Цацаров, Кошлуков...../, а после, хоп, бързичко се мушваме под Борисовия шлифер в управлението.  

Крайно тъпа стратегия, но явно никак не е трудно да излъжеш "градските десни избиратели". Независимо от всичките им претенции за "умнота и красивитет".

Гледам, че бъдещите коалиционни партньори на ГЕРБ отново го играят "непримирима" опозиция. Говоря за ДеБъ, с техния "...

Публикувахте от Петър Волгин в Понеделник, 24 август 2020 г.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!