16-годишно богаташко хлапе, което разполага с много пари - благодарение на своя баща милиардер, допусна камерите на английската телевизия Channel 4 в огромното семейно имение в Дубай.

Рашед Саид Белхасa, който е известен като Money Kicks в Instagram, където има 1.5 милиона последователи, живее в Обединените арабски емирства (ОАЕ) със семейството си в имение, което е толкова голямо, че използват колички за голф, за да се придвижват между отделните му части. Имението разполага със собствен зоопарк, пълен с екзотични животни. 

Рашед показа екстравагнтния си начин на живот в предаването „Най-странните домове по света“ и разказа как смята да последва пътя на своя баща, който е строителен магнат и да натрупа собствено състояние.  В частния му зоопарк, който може да бъде видян от всекидневната на имението, има лъвове, тигри, пантери, леопарди, чита, жирафи и мечки; те редовно са посещавани от световноизвестни знаменитости, на някои от които дори са кръстени животните.

Money Kicks също така е горд собственик на огромна колекция от кецове, в които личат спортни обувки от марки, като Yeezy, Bape и Air Jordan. Колекцията се оценява на 1 млн. долара.В зоопарка има над 500 екзотични животни, които са собственост на бизнесмена от ОАЕ Саиф Ахмед Белхаса, който започва да ги събира от други зоопаркове, където не се грижели добре за тях.

Домашните любимци на Рашед имат имена, като лъва Версаче, орангутаните Гучи и Диор, шимпанзето Армани, Фенди, Ийзи, Парис Хилтън, Джаки Чан, както и двата жирафа Бърт и Ърни.Зоопаркът е популярна дестинация за знаменитости, като Марая Кери, Роналдо, Флойд Мейуедър, Риана, Парис Хилтън и Джаки Чан, които също имат животни кръстени на тях.

Рашед попадна в медиите през миналата година, след като облепи чисто ново Ferrari с логата на марките Louis Vuitton и Supreme.Въпреки че е прекалено малък, за да шофира законно, Решид наема компанията FoilX, която да облепи супреавтомобила, чийто оригинален цвят е жълт.YouTube каналът на тийнейджъра и неговият профил в Instagram демонстрират разточителния му начин на живот, последните му покупки и срещите му със знаменитости и известни спортисти.Той има цяла стая със спортни обувки, сред които и чифт, носени от футболната звезда Пол Погба – един от едва 14-те произведени чифта.