"До гащите ви даваме - костюм с елек, цял комплект", с такъв рекламен надпис магазин в Одрин примамва клиенти. Снимката е качена във фейсбук групата "На пазар в Одрин", пише Plovdiv24.bg.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

Някои от потребителите коментираха, че преводът е от Google translate. Други пък много харесват рекламата."Рекламата не е нова. Нови обаче са цените. Миналата година цената бе 150 лева, сега 280, но пак е изгодно", коментира млад мъж.

"Какви ли са гащите?", пита друг.

Според трети каквото пише на съобщението, това действително дават, при това с добро качество.

"Хубаво е, че се стараят да бъдат креативни и да улесняват туриста (Българите), но можеха да помолят някой да им напише правилно табелата и рекламата. Така изглежда смешно и предполагам, че са ползвали преводач", продължават коментарите.

"Всички, които се хилят, само да си помислят как ние посрещаме чуждите туристи и гости в България със заключените тоалетни по бензиностанциите, с лошото обслужване, а който не е случвал на намусена сервитьорка или магазинерка, значи не е пазарил никога в България... Нещо, което никъде не ми се е случвало в Турция!

Винаги любезни, внимателни и услужливи! Много ясно, нали ние там сме клиента, а клиента винаги е прав! То и тука сме клиенти, но имаме право и да получим тъпанарско отношение..." 

"А не като в България...влезнеш в магазина и само по гащи те оставят", заключава друг мъж.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук