Мъж на 59-години загина по ужасяващ начин в плевенското село Ралево. Той бил затиснат в телена ограда от собствения си автомобил, който в този момент обаче нямал шофьор зад волана.

Инцидентът е станал вечерта на 8 декември, като се е наложило и екипи на пожарната да съдействат за изваждането на човека.

На 8 декември 2018 година служители на РС ПБЗН – Плевен са извършили техническа помощ – съдействие за изваждането на затиснат човек от автомобил в село Ралево на улица "Св. Св. Кирил и Методий". Около 21:30 часа е получен сигнал за настъпил инцидент в селото, съобщават от ОДМВР-Плевен.

Местопроизшествието е посетено от екип на ЗЖУ и Второ РУ- Плевен, които установяват, че лек автомобил "Форд Мондео" по неустановени причини се самопривежда в движение по платното на улица "Св. Св. Кирил и Методий". Колата се придвижила по стръмен наклон и затиска собственика – 59-годишен, след което го прегазва и се спира в телена ограда на насрещно дворно място. Мястото на инцидента е посетено от екипи на ЦСПМ и РСПБЗН - Плевен. Установено е че 59-годишният е починал на място. Екип на РДПБЗН- Плевен е оказал съдействие при изваждането на трупа. Уведомен е дежурен прокурор при ОП – Плевен. Продължава работа разследващ полицай.