"Победата на „Продължаваме промяната“ е сериозна победа на американската геостратегия, на филиала на Демократическата партия на САЩ в България", пише анализаторът Боян Чуков в личния си профил във "Фейсбук".

Самата поява на тази партия у нас е направена с технологията, която е известна на експертите, но не е популярна сред хората, които не се занимават с политика. Ето каква е технологията на появата на тази партия:

Идват от чужбина млади хора, които не са познати въобще на българското обществено мнение, никой не може да даде оценка за тях. Пристигат в България и се опитват да влязат в политиката. Започват първо с неправителствени организации, обясняват за технологии, някакви нови изобретения, постижения, инвестиции в България, за инвестиции във високите технологии и т.н.

Един от тях отива в партия „Да, България“, даже е основател, но се оказва, че тук в местната обстановка в тази партия при Христо Иванов той не може да пробие по никакъв начин и се издърпва.

Георги Марков: Човекът на Байдън и на Сорос ще е новият премиер на България

След което изведнъж неочаквано Джо Байдън, обръщайки се тук по телевизията към мероприятието „Три морета“, което се води от нашия президент, цитира поименно президента Румен Радев, което е естествено, тъй като той е президент на България, но той цитира и Петков, който е абсолютно непознат в България.

Аз не допускам, че Джо Байдън е личен приятел на Кирил Петков и затова се е сетил да го похвали тук. Напротив, това е също част от технологията. По този начин той го осветява, че ето, това е нашият човек. След което всичко започва и се завърта много бързо. Изкарването в орбита на двете момчета става благодарение на ракетоносителя в лицето на Румен Радев.Той прави на практика абсолютно всичко, което е необходимо да ги изведе във висока геостационарна орбита в българската политика и по този начин те за изключително кратък срок влизат на челни позиции в българската политика и съответно във водещи управленчески позиции в държавата. Ето, това е технологията, която се прилага. Тя се прилага и в много други страни.

Това са елементи на т.нар. хибридна война, която се води, и те са отдавна разработени. Това го има в монографии, в учебници и т.н.

Ето защо „Продължаваме промяната“ е изключително успешен, подчертавам много интелигентно направен проект, който обаче ще донесе дивиденти за американската геостратегия през следващите шест месеца, тъй като ще видим какво ще направи тази партия в комбинация, разбира се, с усилията, които ще положи и Румен Радев, който най-вероятно и той ще бъде избран за президент.