"Силният отбор на ГЕРБ-СДС за София област - без юмруци и омраза, а с реални проекти и с вече постигнатото", това написа на профила си във Фейсбук Николина Ангелкова, кандидат за народен представител от София-област.

"Различни – всеки със своята професия, биография и опит, но обединени в екип заради вярата, че заедно, впрягайки усилията на всеки в неговата сфера, ще постигнем повече. Това е екипът на ГЕРБ-СДС за София област.С колегите работихме с честност и откритост и ще продължим да го правим с цялата си енергия за развитието на региона. Предстои още много да бъде свършено.

Не обещаваме - показваме какво сме направили и поемаме ангажимент само за реални проекти, за които може да се осигури финансиране.

В неделя предстои важен избор за бъдещето на всеки. Нека помислим и дадем доверието си на тези, които спазват поетите ангажименти, на тези които работят, справят се с кризи и предлагат реално постижими цели.

Благодаря на Вас - хората от София-област за всеки разговор и всяка среща,в които през годините обсъждахме проблеми, превръщахме ги планове, а след това и в решения.
Разумният избор е ГЕРБ - с номер 28", допълни още тя.