Народните представител от "Продължаваме промяна" (ПП) Христо Петров (Ицо Хазарта) направи своя първи коментар след изборите на 2 октомври. Той благодари на избирателите в личния си профил във Фейсбук и обяви поведението им за "достойно, въпреки различните ни политически пристрастия".

Не пропусна и да направи коментар към опонентите и социолозите. 

"Огромна част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа", пише Хазарта, визирайки лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

Христо Петров поздрави иронично и социологическите агенции, че този път са успели да познаят победителя. 

"Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие", написа той и ги подкани да напишат декларация по този повод.

"На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб", поздрав бе отправен и към Бойко Борисов, с когото Ицо води лидерска битка.

ГЕРБ-СДС спечели в 25 МИР с 4%, но лидерът Борисов загуби битката за преференции с девет гласа по-малко от Хазарта. Христо Петров спечели лидерската битка в района и на изборите през ноември 2021 г. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук