ОВЕН

Започнете деня с важните срещи или обсъждане на сериозните въпроси. Ще можете да преговаряте дори с тези, с които не сте намирали общ език. Вероятни са необичайни, но много интересни предложения. Интуицията ще ви подскаже, как да действате. Няма да съжалявате, ако последвате нейния съвет.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е благоприятен за общуване. Ще ви бъде лесно да се разбирате с различни хора и да направите добро впечатление дори на тези, които малко ви познават. Мнозина ще се интересуват от вашите успехи. Не се колебайте да говорите за тях. Ще намерите както съюзници, така и истински приятели.

БЛИЗНАЦИ

Намирането на общ език с другите днес ще бъде много по-лесно от обикновено. Дори хора, които обикновено не са склонни да контактуват, ще се радват да говорят с вас и бързо ще станат съпричастни на плановете ви. Вероятно е началото на приятелства, а не е изключена и романтична страст.

РАК

Бъдете постоянни. Благодарение на това днес можете да постигнете повече, отколкото сте очаквали. Ще имате възможност спокойно да приключите със задачи, които сте отлагали дълго време, поради тяхната сложност и вашата подготовка. Денят е подходящ и за захващане с нещо ново.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ЛЪВ

Отнасяйте се сериозно към всички финансови въпроси. Не бързайте да харчите пари, да правите покупки или да поемате каквито и да било задължения. Лекомислието може да доведе до ненужни разходи. Във всички останали сфери обстоятелсвата ще са благоприятни.

ДЕВА

Възползвайте се от възможността да изгладите отношения, които доскоро са били напрегнати. Интуицията със сигурност ще ви подскаже как да се държите. С подкрепата на звездите ще постигнете много повече, отколкото сте очаквали. Покана ще обърка плановете ви за вечерта.

ВЕЗНИ

Опитайте се да не мислите за проблеми, които все още не могат да бъдат решени. Ако се съсредоточите върху това, което може да направите в момента, ще имате изключително продуктивен ден. По-добре е да действате сами, без да чакате някой да ви се притече на помощ.

СКОРПИОН

Заемете се с работа, която отдавна ви интересува. Днес ще може да се справите. Би било добре да поемете инициативата. Опитайте се да заинтересувате другите с вашите идеи. Възможно е да намерите много съюзници. Успешни ще бъдат както планираните, така и спонтанните покупки.

СТРЕЛЕЦ

Не пропускайте възможността да покажете своя дипломатически талант. Днес той ще бъде полезни на мнозина. Ще помирите онези, които са били в кавга и ще помогнете на различни хора да намерят общ език. Възможно е да се наложи да се намесите в чужди работи, но ще го направите тактично и деликатно.

КОЗИРОГ

Не бързайте със заключенията. Това е един от онези дни, когато решенията, които лежат на повърхността, се оказват грешни и не може да се вярва на първото впечатление. Ще отнема време, за да разберете ситуацията и да решите как е най-добре да продължите. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, които ви познават добре.

ВОДОЛЕЙ

Не отлагайте трудни дела и важни срещи. Първата половина на деня е идеална за тях. Интуицията ще ви подскаже как бързо да постигнете успех без да си губите времето. Неочаквано трудни разговори ще вървят добре. Среща с приятели ще ви отърси от натрупаното напрежение.

РИБИ

Бъдете готови да предприемете самостоятелни действия днес. Само така може да успеете с всички задачи. Не очаквайте безусловна подкрепа от другите. Дори хора, които винаги са били на ваша страна, ще бъдат критични към новите ви идеи. Трябва да сте по-внимателни при решаването на финансови проблеми.

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук