Овен – Юли е за вас месец на бдителност, но и на страхотни възможности! Юпитер от вашия зодиакален знак ви предлага тласъка, от който се нуждаете, но преди всичко късмет и възможност да обърнете нова страница и да започнете важни начала в живота си! Увереността ви се повишава и се чувствате по-сигурни и стабилни. Самочувствието ви е високо и искрите от любов към живота, защото Марс и Юпитер ви дават допълнителна порция енергия.

За 2 зодии юли месец ще е ужасен, ето защо

Този месец стимулира кариерата ви. Имате огромен стремеж за напредък и искате да атакувате. Имате нужда от предизвикателство, което да ви харесва и където можете да покажете какво можете. Като екипен работник, вие действате като двигател, който движи всички за постигане на най-висока производителност.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

Ако сте във връзка, то тя ще се развива бързо в положителна посока! Вашият партньор ще се влюби отново във вашата жизнена природа. Марс и Юпитер внасят еротични и емоционални акценти. Те ви вдъхват голяма увереност и решителност и натискат газта. Ако не сте във връзка, значи месецът е идеален за флирт и нови запознанства! Това изглежда като доста страстен период.

Телец – Юли е месец с промени, в по-голямата си част се чувствате уморени както психически, така и физически, защото се опитвате да затворите кръга и висящите проблеми.

Планетата Марс влизайки във вашия знак от 5 юли ще насърчи вашата амбиция и желание за успех в проектите и бизнес делата. Възползвайте се от това, защото получавате тази енергия на всеки две години. Мислите иновативно и оформяте кариерата си по ориентиран към бъдещето начин. Имате добри планове за действие, а творческата работа носи голямо удовлетворение.

Друг подарък за вас е възможността да измислите нови креативни идеи, които ще ви донесат материални печалби. Запишете ги и пуснете най-интересните в движение по времето след Новолунието на 28 юли.

Венера транзитирайки през втория ви дом до 18 юли стимулира финансите ви, като същевременно повишава самочувствието ви! Планетата на любовта ви позволява да блестите. Постигате съблазнителен сексапил и в същото време юли е идеалният месец за вас да намерите мечтания партньор. Слънцето и Марс ви правят силни и уверени в любовта.

Съдбовен обрат през юли за 3 зодии

Близнаци – Месецът за вас ще започне с благословия от космоса, защото във вашия знак ще преминава Венера, планетата на любовта и красотата до 18 юли. А тя ще ви накара да се почувствате изпълнени с чар, ще бъдете като магнит за другите. Почитателите ще се увеличават и не само в сферата на чувствата, но и в социалната. Жаждата за живот наистина проблясва в очите ви. Но бъдете внимателни.

Тук планетата задоволява чувствата ви, носи повече възможности за радост, удовлетворение и обновление. Вие сте в настроение за приключения този месец, искате да живеете безгрижно, свободно, без правила и ограничения. Това е подходящият момент да се съсредоточите повече върху външния си вид. Сменете гардероба, направете нова прическа.

На работното място общото настроение е положително, както и развитието на нещата. В началото на месеца е най-добре да организирате графика си по-внимателно, за да имате възможност да изпълнявате ефективно задълженията си и да не се излагате пред очите на началниците. Възможно е да възникнат недоразумения или забавяния, но те са само временни, така че бъдете спокойни. Очакват се възможности за напредък.

Рак – Това ще бъде месец, пълен с противоречия. Но мислите ви са много позитивни и привличате благоприятни обстоятелства като магнит. Слънцето фокусира светлината на прожекторите върху вас. Юпитер е във вашия 10-ти дом, а това е най-благоприятната позиция за всяка карта, още повече за вас, което означава, че планетата на експанзията има цялата сила да ви помогне да разперете крилата си.

Юли е месец, който няма съществени промени във вашите финанси, но през дните пред вас, ще можете да организирате по-добре професионалните си задължения, както и висящите проблеми. Вашите социални умения ще ви спечелят уважение.

Вашите физически енергийни нива може да не са на ниво за момента и това е вашето тяло, което ви сигнализира да си вземете почивка. Това не е идеалният момент за напредък с нови лични проекти и планове. По-добре е да завършите проекти и да завържете свободните краища сега. Обичате да се наслаждавате на храна, на секс, на красиви неща, но го правете в поносими пропорции. Двойките си играят с огъня и флиртуват с непознати, когато се появи възможност.

Лъв – Слънцето минава през вашия дванадесети дом сега, отбелязвайки време на оттегляне и регенерация. Помислете за привързаностите, които имате – към неща, хора и рутината – и помислете кои от тях ви дърпат надолу.  Ситуации, които естествено не са надраснали полезността си в живота ви, вече могат да бъдат изоставени. Не е моментът да продължите с чисто нови проекти. По-скоро това е време за размисъл, релакс и презареждане на батериите.

Венера украсява вашия слънчев единадесети дом сега. Създаването на хармонични, топли социални приятелства, вероятно свързани с групови дейности, може да се случат сега. Може да срещнете някого чрез подобни групови дейности, следователно вашите интереси ще бъдат споделени. Независимо дали го правите или не, изводът е, че споделянето на интереси с някого е това, което ви прави щастливи през този цикъл.

Венера тук оживява вашите приятелства и групови асоциации с чар и изящество. Вие сте по-миролюбиви от обикновено и леко „откъснати“ в личен план. Ако започнете връзка през този период от време, тя ще се характеризира със силно чувство за приятелство, но също така може да бъде доста безлична и може да ѝ липсва дълбочина и интимност.

Дева – Представителите на този знак през юли ще искат всичко наведнъж. Ще имат толкова много желания и планове. Вие сте по природа бойци, готови да поемате всяко предизвикателство. В момента обаче липсват космическите импулси, за да атакувате по-големите от тях. Повече сте насочени към удоволствие и търсене на разнообразие, искате да се поглезите с нещо хубаво.

Звездите ви съветват правилно да подредите приоритетите и да концентрирате всичките си усилия за постигане на наистина значими цели. Затова представителите на знака трябва да отделят основното от второстепенното в началото на месеца и да започнат системно да решават текущите проблеми.

Меркурий започва да транзитира през слънчевия ви дванадесети дом след 19 юли. Това е цикъл, в който ясното вземане на решения не идва лесно. Обръщате повече внимание на неизказани или скрити елементи от всякакви обстоятелства. Мислите се обръщат към миналото. Това е силен период за придобиване на различни гледни точки по проблемите в живота ви, както и за размисъл и изследване, но не и най-лесният момент за представяне на вашите идеи.

Не се лишавайте от сън. Хроничното недоспиване няма да доведе до нищо добро. За бързо възстановяване на нервната ви система, е нужна достатъчна почивка.

Везни – През юли мислите много позитивно и се справяте с всичко, което ви хрумне с увереност. Важно е да не забравяте, че Сатурн все още е във вашия пети дом и ще продължи да бъде там още дълго. Със своето студено и ограничаващо докосване той може да направи бъркотия. Това важи особено за тези Везни, родени през нощта. Разбира се, това не означава, че не може да се отпуснете малко, но Сатурн държи на умереността.

Венера ви улеснява да се изключите от ангажиментите и работата и да се посветите на красивите неща в живота. Подарете си малко свободно време извън графика, поглезете се с козметични процедури и резервирайте екстри в дневния спа център. Венера и Нептун дават на необвързаните прекрасни импулси за срещи и романтика. Те са отворени за нови приключения. Имате шанс да срещнете подходящ спътник. Двойките се намират и координират помежду си в ежедневието с повече хармония.

Отделете много време, за да се отпуснете. Отдалечаването от суматохата на ежедневието е по-важно за вас от всякога. Медитацията, упражненията сред природата и добрите разговори с близки съживяват душата ви.

Скорпион – Меркурий преминава през вашия слънчев девети дом от 5 до 18 юли. По време на този цикъл на вас ще ви харесва да обменяте идеи с другите, особено вашите лични философии. Вие ще сте склонни да погледнете по-широко на нещата сега, вместо да се концентрирате върху детайлите. В този момент общувате с повече убедителност, ентусиазъм и оптимизъм.

Необходимо е да се изпълняват задачите с максимална отговорност и отдаденост. Само така ще създадете солидна основа за бъдещето. Звездите ви съветват през юли да се съсредоточите върху постигането на спокойствие. Време е да оставите настрана дребните проблеми и терзания. Да, животът понякога е несправедлив. Но погледнете трезво на настоящата си ситуация.

Вашата инстинктивна преценка може да бъде компрометирана и трябва да се внимава, когато общувате с приятели. От друга страна, през този цикъл може да се появят стари познати. Възможно е да откриете, че сте по-малко способни да разчитате на интуицията си. Може би улавяте грешни сигнали или се задълбавате твърде много в ситуациите. Бъдете възможно най-неосъдителни, но внимавайте за измама и лъжа от страна на другите. В семейството ситуацията ще бъде сравнително спокойна.

Стрелец – Юли започва с ентусиазъм и възможности да се насладите на приятни моменти, да се забавлявате, да общувате, но и да поставите ново страхотно начало. Тъй като Венера се движи във вашия седми дом на партньорството до 18 юли, най-накрая е ваш ред да се насладите на любовта в целия й блясък и да изживеете първите мигове на лятото точно както желаете, с топлина, приятелство и приятна страст! Ако сте във връзка, препятствията лесно ще бъдат преодолени и вие ще се сближите с партньора си, наслаждавайки се на красива комуникация. Ако не сте във връзка, ново познанство ще повиши самочувствието ви!

Професионалните ви проблеми няма да бъдат решени лесно този месец, тъй като това не е моментът за решаване на проблеми. Също така не е благоприятно време да преминавате на нова работа. Ще се адаптирате по-дълго време и няма да останете удовлетворени от новото място, а вероятно няма да се задържите дълго.

Вашето физическо състояние е отлично, стига да избягвате излишества, както в диетата, така и в енергията, която канализирате! Звездите ви съветват да отделяте повече време на това, което обичате – това ще ви помогне да намерите вътрешна хармония и да намалите стреса.

Козирог – Месец юли ще бъде успешен във всички отношения. Въпреки това не може да се каже, че всичко ще се получава по магически начин. Началниците ви отдавна гледат на вас като на основен претендент за повишение. Следователно не си позволявайте да забавяте темпото, предприето по-рано, за да не се разочароват от избрания кандидат.

Представителите на знака трябва да говорят по-малко за своите успехи и придобивки, за да не привличат вниманието на личности, които завиждат. Има вероятност през юли да трябва да помогнете на някой от роднините. Затова бъдете готови да пожертвате интересите си в полза на по-старото поколение.

Ще бъдете измъчвани от съмнения, когато вземате важни решения за себе си. Ако правилният отговор не се появи на хоризонта, трябва да потърсите помощ от авторитетен и доверен човек. Но със сигурност не трябва да се вслушвате в мнението на външни и незначителни хора.

Необвързаните представители на знака ще имат шанс да срещнат своята сродна душа. Звездите съветват да не се отказвате от покани за рождени дни, купони и други мероприятия. Но би било време семейните представители на знака да поработят върху характера си.

Водолей – Имате много ясна представа какво искате да постигнете в близко бъдеще. Вашата перспектива е огромна. През юли трябва да влезете в режим на тотална икономия. Буквално в самото начало на месеца трябва да се състави подробен разходен план, за да не изпуснете юздите. Добре е да не поемате допълнителни отговорности. През този месец често ще изпитвате форсмажорни обстоятелства, които няма да ви позволят да изпълните задачите си навреме.

Представителите на знака трябва да бъдат внимателни, когато общуват с близки и роднини. Някоя погрешна дума може сериозно да обтегне отношенията за дълго време. Това важи и за язвителните шеги, които обичате да пускате. От друга страна, може би някой от „добрите“ приятели е до вас само заради определени облаги. Звездите ви съветват да преразгледате социалния си кръг и да съберете около себе си само доказани и позитивни хора.

Еротичните изкушения ще са много, докато Венера, планетата изкусителка, преминава през вашия пети дом на любовта до 18 юли. Необвързаните искат да завладяват и съблазняват, но не и да се ангажират. Те се радват на своята независимост. Двойките се нуждаят от по-дълга каишка във връзката и искат да излязат от рутината.

Риби – Юли е месецът, който ще ви даде посланието, че усилията, които сте положили до момента, са си стрували! Вие принадлежите към късметлиите на времето, когато виждате сбъднати мечти, планове, желания и животът ви навлиза в добър етап. Дори ако има някои забавяния в нещата, които очаквате този месец, знайте, че успехът ви е предупределен. Месецът е благоприятен за пътувания. Има повишена вероятност от нараняване, бъдете внимателни.

Юпитер в Овен ви помага да подобрите финансите си, да стимулирате източниците на доходи, докато увереността ви ще се повиши значително този месец! Юли е благоприятен за вас по отношение на саморазвитието. Звездите ви съветват да използвате това време с максимална полза за себе си.

Семейните отношения с партньор ще се развиват хармонично. Връзките ви са на добър етап, защото успявате и получавате емоционално всичко, което сте отдали чрез душата си в миналото! Протичането на месеца ви предлага сигурност, стабилност, доверие и увереност, стига да не се увличате от безполезни думи, които могат да доведат до недоразумения!

Източник: tribune.bg