Всеки знак има различни определящи черти, така че е най-добре да разгледате зодиакалните знаци като порода кучета за съвместимост спрямо звездният ви знак, пишат Глас Нюз.


Нека да разгледаме кои породи кучета са най-съвместими с вашия зодиакален знак:

ОвенОвенът е много упорит знак, който също притежава огромни лидерски качества. Следователно, Овенът вероятно би предпочел порода кучета, която отразява тези характеристики и е в състояние да последва примера им. Подобни породи за Овен са немска овчарка, доберман пинчер и най-вече Ваймаранер. Любопитен факт е, че Ваймаранерът е и една от най - бързите породи кучета в света.


ТелецТелецът е лоялен и надежден знак, който предпочита по-фините неща в живота. Докато намирането на лоялна порода кучета е сравнително проста задача, има някои породи кучета, които се считат за по -царствени. Препоръчват се породи като боксьор, кокер шпаньол и Немски дог (една от най - значимите породи кучета ) за този знак.


БлизнациНякои хора са най-подходящи за успокояване на кучета, докато други се чувстват по-удобно около кучета, които са пълни с енергия и любопитство. Близнаците вероятно биха предпочели последния вид кучета, тъй като хората под този знак сами по себе си са любопитни и обичат да опитват нови неща.

Някои породи кучета, които споделят този дух, включват Коли, бишон фризе и португалско водно куче. Тези изключително активни и енергични кучета винаги ще бъдат готови за ново приключение. Не забравяйте да проверите кои са някои от най-сладките породи бели кучета.
 

РакРакът е изключително ориентиран към семейството и приема семейните отношения много сериозно. Върховната лоялност е от изключителна важност за Рака. Ето защо, булдозите и ротвайлерите са страхотни семейни кучета, особено ако имате Рак в къщата.

Нещо повече, Ротвайлер са отлични кучета пазачи, което би било важно за Рак, защото този знак винаги иска да защити своите близки. Макар и чувствителен, този знак често може да бъде и капризен, поради което и чихуахуа могат да се вписват добре. Тези породи кучета определено могат да бъдат любящи, но често са придирчиви към това с кого създават връзки - подобно на зодия Рак.
 

ЛъвКолкото и общителен да бъде, Лъвът е знак, който се нуждае от куче, което притежава еднакъв чар и позитивност. Що се отнася до зодиакалната съвместимост, оптимистични и активни породи са като Дакел, Померан и особено с Мопс биха се паснали много добре с Лъв.

Тези породи са забавни и се нуждаят от собственик, който е също толкова щастлив и възбудим, колкото и те. Можете също така да получите куче от смесена порода, което има черти на тези очарователни породи.
 

ДеваНе е никак изненадващо, че има няколко породи кучета за Дева в звездната й карта: Бордър Коли, Хрътка, Пойнтер, Немска овчарка. Винаги аналитичен, трудолюбив и решителен знак, Девата би оценила куче, което отразява собствените му ценности. Ето защо е важно да прекарате достатъчно време с куче, преди официално да го осиновите. Имате нужда от повече очарователни кучета в живота си? Вижте тази очарователна порода - Немска овчарка.
 

ВезниВезните са един от най-нежните знаци. Този знак обича баланса и хармонията, поради което ще се възползват от връзка с куче, което е спокойно и избухнало от любов. Докато някои хора се страхуват от по-големи кучета, големите кучета всъщност могат да се окажат по-топли и пухкави от по-малките. Нюфаундленд е идеалният пример. Други породи кучета, които Везните може да харесат, са Бернско планинско куче и Сибирско хъски - Ах, тези сини очи!
 

СкорпионСкорпионът е истинска сила на природата, един Скорпион никога не се впуска наполовина в нищо. Те са изобретателни, смели и страстни. Само куче с равни количества от тези черти може да се свърже добре със Скорпион. „Силният човек иска силно куче“. Една от най-съвместимите породи със Скорпион е Питбул.

Тази порода би могла да бъде плашеща, особено ако не знаете много за тях, но те също са много сладки. Популярната поговорка „Няма лоши кучета, има лоши собственици“. Някои от тези кучета са по-буйни от други, но Скорпион определено може да се справи.
 

СтрелецТози знак винаги е животът на партито. Смехът им е заразителен и всеки иска да бъде около тях. Те обичат да пътуват, да ходят на приключения и да споделят позитивното си поведение със света. Някои породи кучета, които имитират този вид стрелкови личност, включват Бигъл, Френски булдог и Ръсел териер.

Тези кучета са забавни, знаят как да ви разсмеят и могат да се адаптират много добре към новите ситуации. Така че, ако Стрелец реши, че е време да намери следващото си приключение, тези кучета няма да имат нищо против да се разхождат, а напротив щури са за разходки.
 

КозирогКозирозите са здрави, надеждни хора. Те са склонни да бъдат резервирани и много ценят дисциплината. Видът куче, което би паснало най -добре на Козирог, е това, което има спокойно поведение и не е силно или придирчиво. Едно силно енергично куче вероятно би било твърде натоварващо за Козирог. Шиба Ину е най-подходящата порода за зодия Козирог.
 

ВодолейВодолеят е уникален сред зодиакалните знаци. Те са изключително оригинални, умни, независими и хуманитарни. Така че кучетата, които се открояват, веднага биха привлекли Водолей и обратно. Породите кучета, които биха подхождали на този знак, включват Лабрадор ретривър, или пудел. Не пропускайте тези кучета с дълга коса , които ще искате да донесете веднага у дома.
 

РибиНай-въображаемият и чувствителен знак изисква най-любопитното, светло и мило куче. Независимо дали става въпрос за дълбоката привързаност към Санбернар или интелигентността на кокер шпаньол, Рибите се нуждаят от куче, което обича да се гушка . Любовта между зодия Риби и нейното куче ще бъде интензивна, тъй като Рибите винаги отдават цялото си сърце на всичко и за всичко, което ги интересува.