21-годишният Северин Красимиров е задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова. Това стана ясно на официален брифинг на премиера Бойко Борисов, вътрешния министър Младен Маринов и главния прокурор Сотир Цацаров.

Но още снощи стана ясно, че в Германия е арестуван предполагаем извършител на бруталното престъпление. Той се казва Северин Красимиров и е задържан в немския град Щаде. Мъжът избягал в чужбина още в неделя, ден след убийството на Виктория.

Щом се появиха догадки за арестуван ром, социалните мрежи завряха. Хората зоват за линч на извършителя.

Читателите на БЛИЦ, участвали в анкетата ни Трябва ли да бъде върнато смъртното наказание след поредното жестоко убийство като това на Виктория, също недвусмислено са на мнение, че трябва да бъде върнато смъртното наказание. 
 


Ето част от коментарите в социалните мрежи:

Дора: Самото ни общество е създало такава нагласа у убиеца, който е от една твърде обгрижвана, защитавана и оправдавана социална група - само права, никакви задължения и отговорности, и убеденост, че държавата му е длъжна. Естествено, че като срещне на самотно място хубава жена, ще си удовлетвори нагона без задръжки.

008: НА ДРЪВНИКА!!!

Николай Колев: Мръсен изрод,дано да изгние в затвора,ако преди това Русенци не го убият с камъни на площада

Благовест Иванов: Лично и саморъчно бих го разчленил!

Dimityr Ivanov Marinoff: На площада да бъде убит с камъни. Няма оправдание за такова престъпление! Само смърт!!!

Юлия Кушева: Бих искала да се изпълни присъдата око за око ,зъб за зъб и този изрод да си намери майстора.

Припомняме, че сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото й беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!