МВР има версия за жестокото убийство в Нови Искър. Все още обаче няма заподозрян.

Ясно е вече, че никой от застреляните не се е самоубил. Разследващите смятат, че престъплението е заради бизнеса на семейството.

В кладенец в гората над Нови Искър е открито тялото на 44 годишната Кети Кюхова. Тя беше единствената от семейството, за която се предполагаше, че е жива.

На метри от кладенеца разследващите намират и семейния джип. Не е ясно дали жената  се е качила доброволно в него или е качена насила. Разследването продължава.

В същото време се разбра, че Кети е родом от Своге. Тя завършила е 137-о СОУ “Ангел Кънчев” в столицата , а висшето си образование е завършила в Техническия университет в София, уточнява Нова телевизия.

Още вчера стана ясно, че преди години тя е създала фирма - „Деви Ке“ заедно с още две жени. Дружеството е регистрирано на адрес в столичния квартал „Люлин“. Проверка на в. „Монитор“ показа, че апартаментът преди години е бил собственост на друга от съдружничките във фирмата – Десислава Спасова. Именно заради дълг на последната в момента върху дяловете на „Деви Ке“ има наложен запор. Десислава и Кети пък били съседки и живеели врата срещу врата в „Люлин“. Убитата, дъщеря й Нанси и майка й Елена живели заедно в апартамент в бл. 619 в столичния жк „Люлин“ преди десетина години, разказа техен съсед. Мъжът ги описа като обикновени хора, не личало да са с възможности. Комшията бе категоричен, че Кети не се е женила и в блока не са виждали там да живее бащата на Нанси. Кети била приятелка с живеещата в отсрещния апартамент Десислава Спасова. Жената се развела и отглеждала сама сина си Вилиан.

Съседите от входа никога не са чували двете жени да имат обща фирма и са категорични, че никой от апартаментите им никога не е бил действащ офис. Хората не можаха да си спомнят с какво са се занимавали двете жени, нито пък какви са били професиите им. Те обаче си спомниха, че продали жилищата си горе-долу по едно и също време и дори че последвали препродажби. Никой не знае къде са отишли да живеят. Сега в апартамента на Кети живее самотна жена, а в този на Деси – семейство. По документи обаче жилището се води собственост на мъж, чийто съдружник пък е свързан с дружества, собственост на панамски офшорки. Засега обаче търговската дейност на Кети публично не се свързва с разстрела на фамилията.Източник: Нова телевизия

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!