"Още е рано да се правят изводи защо точно се е стигнало до разстрела на Николай Драгополов. Директно става дума за поръчково убийство", това мнение изрази криминалистът Ботьо Ботев във връзка с убийството, станало във вторник вечерта в София, за което БЛИЦ първо съобщи. 

Криминалистът Ботьо Ботев

Криминалистът Ботьо Ботев със сензационни детайли за разстрела на бизнесмена Николай Драгополов

"Не се изключва и вероятността да е на личностна основна, тъй като самият убит е противоречива личност в криминалния контингент.
 
Вероятно наистина се касае за свързани неща с престъпната дейност. Много често подобни автокъща като неговата се използват за друга, престъпна цел. Може именното там да са възникнали конфликтните взаимоотношения", допълни криминалистът в сутрешния блок на БНТ.

2 нови и опасни версии за убийството на бизнесмена Драгополов

"Първите дни има една изключително огромна работа, която се осъществява от разследващите.
 
Фундамента, върху който се изграждат всички действия и хипотези в разследването и решаването на убийството, е работата на разследващите на самото местопрестъпление. Работата на местопроизшествието е изключително важна. 

Ето какви пари искал разстреляният Николай Драгополов за черния джип Мерцедес "G" класа, в който умря! СНИМКИ

А тук се извършва една голяма грешка. Какво правят охранители и хора, които нямат място в района на произшествието, на местопрестъплението? Там трябва да бъдат само разследващите.

Сложна е работата по едно такова престъпление. 

Не само колата, където е станало убийството е важна. Ами и районът, в който убиецът е чакал няколко часа жертвата", допълни Ботев.

Вражда, покушения, палежи: Това ли е причината за разстрела на бизнесмена в София

Той бе категоричен, че хора, които се извършват да извършат подобно престъпление, обикновено да най-хитри.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!