Битият от цигани командос проговори за първи път и разкри какво се е случило. Той отрече да е бил пиян или пък да е блъскал ромите с автомобила си, съобщава Нова телевизия.

"Това, което съм направил, е, че съм реално потърсил обяснение защо се държат по този начин. Оттам нататък всичко е извършено от тях. За първи път ги виждам тези двамата на самото място, където се случи всичко това. Не желая да коментирам условните им присъди. Може би, ако нещата бяха обратно, едва ли щях да се размина така, както те се разминаха. 

Когато разбрах, че на площада в селото се събират хора в моя подкрепа, се страхуват, че ще се стигне до ескалация на напрежението. Нито аз или семейството ми сме участвали активно в тези протести. 

Четох, че съм бил пиян, че съм блъснал ромите с автомобила си, че съм нямал никакви наранявания, че въобще не съм бит и затова съм се криел. Имам направен тест за алкохол, който е отрицателен. 

Скулата ми беше счупена, от нея се наложи да бъдат извадени счупените части и да бъде поставен инплант", разкрива командосът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!