Два дни, след като беше освободен от похитителите, Адриан Златков продължава да е дезориентиран. Това разказа баща му - бизнесменът Тони Златков, който е собственик на столичната автокъща "Софавто".
Припомняме, че Адриан Златков беше отвлечен в края на август и освободен след 12 дни в плен, след като за него е бил платен откуп. Похитителите са изоставили Адриан някъде по пътя за Самоков, малко след Кокаляне. Mладият мъж не е видял лицата им. Не е видял и мястото където е държан в плен. 

По-рано днес ексклузивно пред БЛИЦ Тони Златков заяви, че синът му се чувства психически добре. 

Семейство Златкови делят живота си на две. Преди и след похищението на сина им. Шокът за Адриан е голям и трудно ще заличи дванайсетте дни в плен, сподели баща му, цитиран от Нова телевизия.

На въпрос какво е било първото нещо, което е казал Адриан, след като се е прибрал, собственикът на луксозна автокъща заяви: 

"Прегръщахме се, много неща изказахме и ние, и той. Приказките в този момент най-вероятно никой не ги е запомнил. Първото нещо, което ще направим, е курбан. 

"Освен самото отвличане, са се държали добре. Хранен е и не са го стресирали допълнително, което също е много важно за неговото състояние. Отслабнал е с 6-7 килограма", заяви още бизнесменът.