Нови разкрития за стрелбата по подземния бос Димитър Желязков - Очите и бандата му в Слънчев бряг станаха известни днес в Бургаския апелативен съд. Прокурор Кремена Стефанова разкри по време на мярката за неотклонение на убиеца на Сашо Японеца - Тодор Славов, че управителят на ресторант "4 You" Николай Иванов умишлено е унищожил видеозаписите от заведението.
Държавният обвинител се позова на двама свидетели, които са разпитани по време на досъдебното производство. Явно по този начин управителят е опитал да прикрие атентата срещу Очите от страна на Божидар Георгиев - Кравата и бандата му, коментират близки до разследването, цитирани от "Флагман".

Проверява се и версията дали Тодор Славов умишлено не е останал на място, за да прикрие следите след стрелбата.
 

Снимка: Флагман

Припомняме, че първоначално близки до Кравата заявиха, че всички записи от вечерта на 8-ми юни са предадени на полицията. Ден по-късно се прокрадна версията, че самите видеокамери са унищожени на място. А при гледане на мярката в Бургаския окръжен съд в събота, неговият адвокат Димо Гочев обяви, че видеокамери в ресторант "4 You" изобщо не е имало. Той поддържаше тази защитна теза и днес. По думите на двамата адвокати видеонаблюдение е имало само и единствено в кухнята на заведението, за да не се краде.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!