В събота ще имате много смели идеи и планове за реализиране. Ще искате да постигнете много, с конкретен резултат в рамките на този ден. Добро развитие ще имат вашите комуникации с хора от близо и далеч. Пътуванията също ще бъдат интересни и запомнящи се. Днес може смело да започнете нови неща свързани с дома, семейството, работата или с личния ви живот. В любовта се опитайте да съхраните постигнатото и не се главозамайвайте. 

Овен
Тази събота отидете на ново и непознато за вас място. Имате нужда да промените обстановката и да погледнете по нов начин на нещата.

Телец
Тази събота не жалете пари за удоволствия. Вие не бихте могли да бъдете прекалено разточителни, но сега може да отпуснете края и да се забавлявате качествено.

Най-лошите и подли зодии са…

Близнаци
Тази събота не правете грешката да се осланяте на чужди съвети за личния ви живот. Потърсете отговорите сами.

Рак
Тази събота не търсете виновник на неуспеха ви. Освен това не подценявайте половинката ви.  Ще се наложи да направите някои реванши.

Лъв
Тази събота не надценявайте силите си. Най-вече физическите. Може да ви се струва, че сте в добра форма, но следете внимателно сигналите на тялото си.

Дева
Тази събота не забравяйте ваши обещания. Те може да са толкова стари, че да сте ги забравили, но все някой ще ви припомни.

Тези 5 зодии са най-добрите, защото…

Везни
Тази събота потърсете второ мнение или помощ, ако се двоумите по личен въпрос. Все пак нека крайното решение бъде ваше, а останалото да ви послужи за ориентир.

Скорпион
Тази събота помислете за промяна в гардероба ви и дори интериора. Ако не сте правили промени през последните 10 години първо направете план преди да действате.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Стрелец
Тази събота може би е добре да погледнете извън себе си. Помислете защо напоследък ви се случват едни и същи неща и дали не е време да смените начина на действие.

Козирог
Тази събота е добре да измислите интересно занимание за вас и партньора ви. Посветете деня на него или на нея и на занимание, което преди не сте правили.

Водолей
Тази събота имате пълното право да се гордеете със себе си. Възможно е да се проявите силно и запомнящо в занимание, където не сте подозирали, че имате възможности.

Риби
Тази събота не си правете грандиозни планове и не давайте обещания на самите себе си. Каквото успеете да направите - толкова. Сега е важно да сте спокойни.