25-ият филм от поредицата за агент 007 ще бъде режисиран от англичанина с ирландска кръв Дани Бойл. Главната роля ще изпълни отново Даниел Крейг. Носителят на "Оскар“ Бойл вече е готов със сценария, който е написал заедно със своя колега от „Трейнспотинг“ Джон Ходж.
„Дани Бойл ще режисира следващия Джеймс Бонд. Снимките ще започнат в края на годината, ако сценарият на Джон Ходж бъде одобрен. Продуцентите Барбара Броколи, Майкъл Уилсън и Даниел Крейг са готови да го одобрят“, написа в Туитър британският светски журналист Баз Бамиджбоуи, който е смятан за познавач на 007.
 

Ако продуцентите изцяло приемат условията на Дани Бойл, тогава ще трябва да отхвърлят сценария на Нийл Първис и Робърт Уейд, които от 1999 г. са авторите на последните шест филма за агента на Нейно Величество. Последният филм за агента - "Спектър", бе с бюджет от 250 млн. долара и донесе приходи от над 880 млн. долара.
 
Дани Бойл е режисьор на култовия „Трейнспотинг“ и продължението му „Трейнспотинг 2“, в което участва и българската актриса Анжела Недялкова.