Актьорът Калин Врачански продава апартамента в родния си град Роман, става ясно от сайт за продажби на имоти, публикувал снимки от дома на родната ни звезда.
Апартаментът на русокосия красавец се намира в един от петте панелни блока в града, а сумата, за която той иска да се раздели с него, е 22 000 евро, пише "България Днес". Като цяло това е висока цена за блока на Калин, тъй като в района живеят повече братя роми, отколкото българи, но актьорът е предоставил жилището си след основен ремонт, който направил заедно със сестра си Таня и брат си Петър.

Майката на Врачански в момента живее при децата си, като най-много обича да е с внуците от Петър. Възрастната жена се гордее с успехите и на трите си отрочета. Иначе цял Роман се хвали с Калин Врачански. Ликът му краси стълбите на общината. Служителите са сложили фотосите му и информация за него навсякъде. Местните от обезлюдялото градче, наброяващо едва 3000 човека, се гордеят с факта, че актьорът е роден там.

Напоследък Врачански не ходел много-много в Роман. Той се появявал само за да посети гроба на баща си, разправят колегите му. Калин от малък показвал страстта си към актьорското майсторство, но решил да се бори за сериозна професия и записал профил "Банково дело". Актьорът не бил отличник, имал и забележки за неизвинени отсъствия. Музиката и изобразителното изкуство му вървели повече от сметките. Едва избутал с тройка по математика - това било знак, че банкер от него няма да стане. И станал голям актьор.