Аз не се боря с Азис. Той е много по-тежка категория от мен, казва фолкпевицата Камелия в интервю за “Телеграф” по повод противоречията си с телевизионния водещ и певец.
“Знам, че ме харесва. Не сме във война. Обичам да подчертавам, че когато някой ме напада - независимо дали е Азис, г-н X, г-н Y, аз винаги ще се защитавам”, допълва Камелия. Тя става водеща на коментарното предаване на ВИП брадър “Голямата уста”. Има вариант и да влезе в Къщата.

“Хубавото при мен е, че мога да изглеждам добре и в костюм, и по лепенки”, посочва Камелия на въпрос какъв ще бъде стайлингът й като водеща. “Е, по лепенки евентуално мога да се покажа, ако вляза в Къщата, не в студиото. За там си мисля може би за имидж а ла добрата секретарка с очила, без нищо отдолу”, пояснява фолкдивата.

“Мерак ми е да опитам ролята на майка в живота”, споделя още тя. “Беше ми чужда преди години, страх ме беше от нея. Но сега се чувствам готова. Друг е въпросът, че никой не ме пита дали съм готова, не зависи от мен кога ще стане”, допълва Камелия. /БЛИЦ